©2019 by Finnpharma. Proudly created with Wix.com

 

COMPLIVIT

Runsasenerginen, välttämättömiä ravintoaineita sisältävä täydennysrehuvalmiste koirille.

Riittämätön ruoan ja ravintoaineiden saanti voi johtaa koiran nopeaan painon laskuun ja lopulta sairauksiin.

Työkoirat ja paljon liikkuvat koirat

Aktiiviset koirat tarvitsevat tavallista enemmän energiaa. Myös rankka liikunta lisää energiantarvetta.

Lisää suorituskykyä
Näyttelykoirat voivat hyötyä energia- ja ravintoainelatauksesta ennen esiintymistä.

Kiusatut eläimet
Jos taloudessa on monta eläintä, hierarkiakäyttäytyminen voi johtaa kiusaamiseen, ja osa eläimistä voi siksi jäädä liian vähälle ruoalle.

Leikkauksen jälkeen
Leikkauksen jälkeen ja sairaudesta toipuessa koirien ja kissojen ruokahalu on usein huono juuri silloin, kun olisi
välttämätöntä saada kaikkia tarvittavia ravintoaineita.

Nirsoilijat
Koirat ja kissat, jotka ovat tarkkoja siitä mitä syövät, saattavat saada liian vähän terveyden kannalta välttämättömiä ravintoaineita.

Tiineet ja imettävät

Heikot pennut


Kun ruoka ei maistu

Kun eläimen ruokahalu on tavallista huonompi, terveydentila voi heikentyä nopeasti. On yleensä erittäin vaikeaa saada huonosta ruokahalusta kärsivä eläin syömään tavallista ruokaa, josta se saisi tarvitsemansa energian. Näissä tapauksissa hyvänmakuinen, tiivis täydennysrehuvalmiste kuten COMPLIVIT® lisää energiansaantia ja vähitellen auttaa palauttamaan ruokahalun. Hyvä ruokavalio vaatii muutakin kuin oikean kalorimäärän. Terveellinen ravitsemus ei tarkoita vain energiantarpeen täyttämistä. Tarvitaan myös vitamiineja ja mineraaleja tukemaan yleistä terveyttä ja hyvinvointia. Ilman niitä eläin ei pysty täysin hyödyntämään ruokaa energianlähteenä. Ravinnonsaannin maksimointi riippuu myös suolen herkästä, luonnollisesta bakteeripopulaatiosta.


Prebiooteista ja immuunijärjestelmää stimuloivista aineista saatava hyöty
Prebiootit ovat sulamattomia ruoan aineosia, jotka tukevat suolen hyödyllistä bakteerikantaa. Hyödylliset bakteerit parantavat ravintoaineiden hyväksikäyttöä ja vahvistavat immuunijärjestelmää. Lisäksi prebiootit voivat osaltaan estää patogeenisten
bakteerien lisääntymistä suolessa. Immuunijärjestelmää stimuloivat aineet tukevat sekä synnynnäisen että adaptiivisen immuunijärjestelmän toimintoja. Ruokavalion prebiootit ja
immuunijärjestelmää stimuloivat aineet auttavat pitämään yllä riittävän immuunipuolustuksen.


Vaikuttavat aineet:

Tärkeät vitamiinit
A-, D-, ja E-vitamiinia ja B-vitamiinikompleksia tarvitaan takaamaan tehokas energia-aineenvaihdunta, entsyymitoiminta, yleiskunto ja elinvoimaisuus.

Välttämättömät aminohapot

COMPLIVIT® sisältää kaikkia koirien ja kissojen tarvitsemia välttämättömiä aminohappoja. Välttämättömät aminohapot ovat niitä, joita elimistössä ei muodostu riittävästi eläimen tarpeisiin vaan on saatava ruoasta. Välttämättömistä aminohapoista kymmenen on yhteisiä koirille ja kissoille, mutta kissa tarvitsee lisäksi vielä tauriinia. Elimistö tarvitsee aminohappoja proteiinien valmistukseen.


Valikoitu yhdistelmä mikro- ja makromineraaleja
Valmiste sisältää kalsiumia, sinkkiä, rautaa, mangaania, magnesiumia ja kaliumia. Näillä on suuri merkitys monien elimistön prosessien, kuten immuunijärjestelmän toiminnan ja entsyymitoiminnan kannalta.

Prebiootit ja immuunijärjestelmää stimuloivat aineet
Ainutlaatuinen yhdistelmä mannaanioligosakkarideja (MOS), ß-glukaaneja ja inuliinia tukee suolen ja immuunijärjestelmän terveyttä ja toimintaa.

Yhdessä nämä aineet auttavat pitämään energia-aineenvaihdunnan ja immuunijärjestelmän toiminnan normaalina.

Annostelu

COMPLIVIT® on hyvänmakuinen tahna, joka voidaan sekoittaa veteen tai ruokaan tai antaa sellaisenaan.

Suositeltu vuorokausiannos:
Yksi painallus painokiloa kohti vuorokaudessa

Pakkaus
150 g

Valmistaja
VetPlus Ltd, Iso-Britannia