top of page
A6725_Gomega_150ml.jpg
Gomega: Image

GOMEGA

Runsaasti omega-3-rasvahappoja sisältävä täydennysrehuvalmiste koirille ja kissoille.

Gomega sisältää runsaasti välttämättömiä monityydyttymättömiä omega-3-rasvahappoja EPA:a ja DHA:ta. Välttämättömien rasvahappojen puute on varsin yleistä, koska elimistö ei pysty tuottamaan niitä itse. Näiden lisäksi Gomega sisältää E-vitamiinia, joka estää rasvahappoja hapettumasta.

Gomega valmistetaan kolmivaiheisella tislausmenetelmällä, jonka ansiosta valmis tuote on hyvin puhdasta. Tästä johtuen se ei sisällä muita rasvahappoja tai kalaproteiineja, jolloin se sopii myös kala-allergikoille. Lisäksi sen EPA ja DHA pitoisuudet ovat hyvin korkeat.

Gomega ja sydänsairaudet

Lukuisat kliiniset ihmis- ja eläintutkimukset ovat osoittaneet, että ravinnon täydentäminen omega-3-rasvahapoilla edistää monipuolisesti terveyttä. Omega-3-rasvahappojen on havaittu tukevan sydämen normaalia toimintaa, pienentävän riskiä rytmihäiriöille ja parantavan koiran elämänlaatua sekä pidentävän elinajanodotetta. Jotta omega-3-rasvahappojen lisäyksellä saavutetaan sydämen terveyttä tukeva vaikutus, tulisi omega-3-rasvahappoja lisätä ravintoon seuraavilla pitoisuuksilla: EPA 40 mg/kg/päivä ja DHA: 25 mg/kg/päivä. Gomega sisältää EPA:a ja DHA:ta nämä pitoisuudet.

Gomega ja munuaissairaudet

Munuaisten vajaatoiminta on melko yleinen vaiva varsinkin vanhemmilla kissoilla, koirilla se on huomattavasti harvinaisempaa. Gomegan sisältämät omega-3-rasvahapot vahvistavat munuaisten rakennetta sekä tukevat munuaisten normaalia toimintaa varmistamalla tehokkaan glomerulussuodatuksen.

Koostumus

EPA (eikosapentaeenihappo) ja DHA (dokosaheksaeenihappo):

  • välttämättömiä omega-3-rasvahappoja

  • tukevat solukalvojen ionikanavien normaalia toimintaa

  • madaltavat verenpainetta

E-vitamiini:

  • antioksidantti

Koostumus/1.5 ml

Eikosapentaeenihappo (EPA) 400 mg

Dokosaheksaeenihappo (DHA) 250 mg

d-α-tokoferoli (E-vitamiini) 22 mg

Annostelu

< 10 kg 1 pumppaus vuorokaudessa

10 – 19 kg 2 pumppausta vuorokaudessa

20 – 29 kg 3 pumppausta vuorokaudessa

> 30 kg 4 pumppausta vuorokaudessa

Annosta voidaan tarvittaessa lisätä. Jotta saavutettaisiin haluttu vaikutus tulisi valmistetta käyttää vähintään neljän viikon ajan. Yksi pumppaus on 1.5 ml.

Pakkaus

150 ml

Valmistaja

VetPlus Ltd Iso-Britannia

Sopii koirille ja kissoille.

Saatavilla eläinlääkäreiltä ja apteekeista.

Gomega: Product
bottom of page