©2019 by Finnpharma. Proudly created with Wix.com

 

SYNOQUIN GROWTH

Ainoa patentoitu ravintolisä kasvuikäisten koirien nivelille


Koiranpentujen kasvu ja kehitys vaihtelevat suuresti sekä roduittain että suvuittain. Joka tapauksessa pentu saavuttaa 18 kuukauden aikana aikuiskokonsa ja jopa monin kymmenkertaistaa painonsa. Tasapainoisen kehityksen saavuttamiseksi eri rotujen ravintosuositukset vaihtelevat, esim. suurten rotujen pentujen ruokinnan tulee jarruttaa kiihkeintä kasvua. Luuston tasapainoiseen kehitykseen vaikutetaan ravinnon energian määrällä, kalsiumin saannilla ja liikunnalla. Nivelten ja nivelruston kehitystä voidaan varmistaa riittävällä glukosamiinin ja kondroitiinin annolla.

SYNOQUIN GROWTH on kehitetty varmistamaan pentujen nivelten kehityksen aikana riittävä nivelruston ja nivelnesteen rakennusaineiden saanti.


SYNOQUIN GROWTH®in ainutlaatuinen, patentoitu koostumus sisältää viittä tärkeää ainesosaa, joilla on nivelessä oma tehtävänsä ja lisäksi ne toimivat myös synergistisesti.


• SYNOQUIN GROWTH®in valmistuksessa käytetään puhdasta ja korkealaatuista glukosamiinihydrokloridia, kondroitiinisulfaattia ja N-asetyyli-D-glukosamiinia.
• SYNOQUIN GROWTH® in valmistuksessa käytetään matalamolekyylipainoista, ympäristöä säästävää, eettisestä lähteestä tulevaa kondroitiinisulfaattia - ei hain rustoa.
• SYNOQUIN GROWTH®in raaka-aineet ja lopputuote testataan säännöllisesti, valmistus tapahtuu lääketehtaiden GMP-standardien mukaisesti.
• SYNOQUIN GROWTH®on ainoa nivelvalmiste, joka on suunniteltu varta vasten kasvuikäisille pennuille.

Yhden tabletin koostumus
Glukosamiinihydrokloridi 125 mg
Kondroitiinisulfaatti 100 mg
N-asetyyli-D-glukosamiini 15 mg
Askorbiinihappo (C-vitamiini) 12 mg
Sinkkisulfaatti 10 mg

Annostelu

3-24 kuukauden ikäiselle koiralle 2 tablettia päivässä, 1 aamulla ja 1 illalla ruokailun yhteydessä.

Pakkaus
60 tablettia

Valmistaja
VetPlus Ltd, Iso-Britannia