top of page
PYOspot-3-étuis---avec-pipette-MD.png

PYOSPOT SPOT-ON

Spot-on – valmiste ihoinfektioiden tukihoitoon.

PYOspot on paikallisvaleluliuos, joka on tarkoitettu erityisesti koirille, joilla on taipumusta bakteeri- tai sieniperäisiin ihoinfektioihin. PYOspot puhdistaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Tuotetta voidaan käyttää joko ennaltaehkäisevästi tai tukihoitona bakteeri- ja sienilääkityksen yhteydessä.

Koostumus

  • PhytoC-2®: antibakteerinen ja antimykoottinen

  • Neempuu-uute: antiseptinen

  • Hamppuöljy: kosteuttava, sisältää runsaasti välttämättömiä omega-3- ja 6-rasvahappoja

  • Tamanuöljy: rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, sisältää runsaasti välttämättömiä omega-3- ja 6-rasvahappoja

  • Eteerinen laventeli- ja eukalyptusöljy: rauhoittavat 

Käyttö

Tyhjennä PYOspot pipetti suoraan iholle useaan kohtaan infektoituneiden alueiden lähelle. Älä annostele suoraan vaurioituneisiin kohtiin. Jos vaurioita on laajalla alueella, annostele 1 pipetillinen viikossa lapojen väliin niin kauan kuin on tarpeellista, eläinlääkärin ohjeiden mukaan. Eläintä ei saa pestä kahteen päivään ennen valmisteen annostelua eikä sen jälkeen. Ei tarvitse hieroa ihoon. Kantoaineen ansiosta PYOspot kulkeutuu eri puolille kehoa. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan säännöllistä ja jatkuvaa annostelua. Voidaan käyttää samanaikaisesti muiden spot-on valmisteiden kanssa.


Käyttövinkkejä

PYOspot on tarkoitettu erityisesti koirille, joilla on toistuvia märkäisiä tai Malassezia-hiivasienen aiheuttamia ihotulehduksia. Sitä voidaan käyttää joko mikrobien aiheuttamien ihosairauksien hoidon tukena tai sellaisenaan relapsien välillä. PYOspot puhdistaa ja tasapainottaa ihon mikroflooraa samalla kosteuttaen ja korjaten ihoa. PYOspot on tehokas keino pidentää shampoopesujen väliä ja se helpottaa hoitoa vähentämällä haittavaikutuksia sekä antibioottiresistenssiä. Koska valmiste on helppokäyttöinen ja iholla erittäin hyvin siedetty, hoitomyöntyvyys on todella hyvä.

Tutkimustuloksia

PYOspot spot-on:in teho on osoitettu avoimessa kliinisessä tutkimuksessa, jossa oli mukana 10 toistuvaa märkäistä ihotulehdusta sairastavaa koiraa. Puolen vuoden hoito antoi erittäin hyviä tuloksia.

Pakkaukset

0-10 kg 4 x 0,6ml

10-20 kg 4 x 1,2 ml

20-40 kg 4 x 2,4 ml

Kestoaika

3 vuotta

Valmistaja
Laboratoire de DermoCosmetique Animale
Ranska

Saatavilla eläinlääkäreiltä, apteekeista ja nettiapteekeista.

bottom of page